Despre proiect
Poluarea apelor
Stiri
Pentru un rau curat
Galerie foto
Forum
Cine se implica
Informatii utile
Contact
O suta de sibieni au adoptat Oltul

100 de voluntari din judet vor aduna, maine, gunoaiele de pe malul Oltului, in zona barajului Avrig-Sacadate. Actiunea face parte din proiectul „Adopta un rau " prin care se desfasoara activitati de constientizare si ecologizare in patru judete aflate pe valea raului Olt: Covasna, Sibiu, Valcea si Olt. „Proiectul "Adopta un rau " incearca sa traga un semnal de alarma asupra distrugerii naturii aratand ca problemele mediului pot fi rezolvate numai printr-un efort comun al tuturor factorilor interesati: autoritati publice locale si centrale, companii private, organizatii neguvernamentale, comunitati locale ", arata organizatorii actiunii.

Actiunea de ecologizare din judetul nostru este precedata de o zi de pregatire si dezbateri, la care vor participa atat voluntarii, cat si reprezentantii organizatorilor si ai autoritatilor locale. Trainingul voluntarilor sibieni are loc astazi, la Universitatea Lucian Blaga, Facultatea de Ştiinte, de la ora 12.00. Plecarea la curatenie se va face maine, de la ora 8:00 din parcarea din fata Teatrului National "Radu Stanca".
Proiectul "Adopta un rau" este implementat de Romtelecom si Asociatia Salvati Dunarea si Delta cu sprijinul Administratiei Nationale "Apele Romane" si sprijinit in judetul nostru de Asociatia Prietenii Avrigului si Primaria Avrig. (Sibiul, 24 august)